fredag 1 januari 2010

grått nytt hår!!!

Julen är över.. Ett nytt år har börjat. 2009's sista skälvande timmar tillbringades hemma hos mig efter tre dagars intensivt städande. Om de bara visste... =) Jag hade verkligen en jättetrevlig kväll, och jag blir så glad inombords, trots mitt annars så dystra och buttra jag, att jag har så otroligt fina vänner!!

Jag är inte den som brukar avge några klassiska nyårslöften, de är ju ändå av tradition till för att brytas, så reflekterar jag ändå väldigt mycket över livet och året som gått. Och ja.. jag måste väl erkänna att det blivit en liten lista inför 2010 med saker jag ska ta tag i.. (hmm... det kanske trots allt är det som klassas som nyårslöften... doh..).. Men jag tänker välja att se denna lista som livsmål inför 2010!!

Jag har alltid fascinerats av människor som har mål och faktiskt skriver ner dem. Som kanske till och med funderar på en väg för att uppnå sina mål, kanske även ett antal delmål. Eftersom jag aldrig vet vad jag vill i livet, i alla fall inte vad gäller större saker än att tappa ett par-tio kilo och vad jag ska äta till lunch, hade det kanske inte varit en alltför dum idé att sätta sig och verkligen fundera på det en stund. Dock har jag bestämt att den 1/1 aldrig inkluderas i någon form av större plan- och målfunderingar. Med tanke på den odör som just nu sprider sig i min lägenhet tror jag att ett första litet uppvärmningsmål får vara att bära ut soporna med hummerskalen från igår... Ett delmål för detta får vara att ta en dusch så att jag vågar visa mig utanför dörren.

Fast ja, min vana trogen efter ett rejält partaj kröp jag ju i säng utan att tvätta bort allt smink. Då vaknar man fin och fräsch och nysminkad!! Eller vad säger ni? Syns ju knappt någon skillnad på före och efter. Kanske säkrast att duscha innan grannarna ser mig trots allt... =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar