tisdag 7 september 2010

murens fall...

Sedan vi bytte våning för vårt kontor, har vi kommit lite närmre våra grannar än vad vi kanske skulle önskat. Våra kontor skiljs endast åt av en glasvägg där vi på vår sida sitter och (försöker..) jobba medan de på andra sidan har sitt fika/konferensrum. Det har även visat sig att de flesta på det andra kontoret är flitiga nog att ta med sig lunchlåda som de äter i fikarummet. Detta leder till att då de tar lunch, kan lika gärna vi ta lunch också. Det är ett farligt kackel när de sätter igång.. Vi har även fått ta del av deras säljstrategier och planer på att ta över världen (tilläggas ska att de säljer porslinstomtar...). Ett och annat cocktailparty har de också haft.

Men nu är den på väg ner!! Två gubbar sliter med att bära ner alla väggens glasskivor för att ersätta dessa med en mer regelrätt vägg som förhoppningsvis ska vara något mer ljuddämpande. Äntligen!!! Vi har bara bott i nya lokalerna i drygt ett halvår nu. Det bjuds på rätt mycket stök och väsen idag, men det kan det väl vara värt!!

2 kommentarer:

  1. Här utanför, en glasvägg bort river de mässhallarna. Om era ljudstörningarcsäger jag ... Lappri! Bara 5 månader kvar ...

    SvaraRadera
  2. Oj.. det låter ju ännu bättre. Här är det tyst. Nu går jag bara och längtar efter målarna så att man i alla fall kan insupa lite ångor och bli hög.

    SvaraRadera